Vuosikokous, vesivessat ja mullanmyyntiä su 17.5.2020

15.5.2020

Jos sähköpostiosoitettasi ei ole jäsenrekisterissä, ilmoitathan sen yhdistykselle. Saat tiedotteita ja mm. etäosallistuminen on mahdollista.

Herttoniemen siirtolapuutarhayhdistys ry:n varsinainen vuosikokous (maaliskuulta siirretty kevätkokous) pidetään sunnuntaina 14.6.2020 kello 13.00 Herttoniemen siirtolapuutarhan Riihellä. Koska Riihellä pitää olla turvavälit, sinne ei mahdu tavanomaista määrää osallistujia. Siksi kokoukseen voi osallistua myös etäyhteydellä, jota tässä koronatilanteessa suositellaan vahvasti. Vahva suositus on myös, että jäsenet osallistuisivat vuosikokoukseen valtakirjalla. Ja vahva suositus on myös, että Riihelle tulisi mökistä vain yksi edustajja, mahdolliset muut valtakirjalla. Kokoukseen tulee ilmoittautua etukäteen määrättyyn aikaan mennessä. Tarkat ohjeet osallistumisesta ja etukäteisilmoittautumisesta ovat kokouskutsun mukana. Etäosallistumisen mahdollistaa eduskunnan on 30.4.2020 hyväksymä lakimuutos väliaikaisesta poikkeamisesta osakeyhtiölaista, asunto-osakeyhtiölaista, osuuskuntalaista, yhdistyslaista ja eräistä muista yhteisölaeista Covid-19 epidemian leviämisen rajoittamiseksi (HE 45/2020 vp). Eduskunnan tiedotuksen mukaan lakimuutos on voimassa 1.5.2020 alkaen.


Kokouskutsu laitetaan ilmoitustauluille ja jaetaan mökkien postilaatikoihin. Varsinainen kokousposti on lähetetty maaliskuussa kirjepostina koteihin, ja se löytyy myös Herttoniemen siirtolapuutarhan kotisivujen jäsenosiosta, jonne voi kirjautua jäsenrekisterissä olevalla sähköpostiosoitteella. Vuosikokouksen etäosallistumisessa jäsenrekisteriin ilmoitettu sähköpostiosoite on tärkeä. Siksi hallitus pyytää jäseniä, joilta sähköpostisoite vielä puuttuu jäsenrekisteristä, lähettämään se osoitteeseen hspy.hallitus@gmail.com

Kesäinfo pidetään sunnuntaina 7.6.2020 kello 13.00 Riihellä ja etäyhteydellä. Harjoittelemme silloin etäyhteyden käyttämistä. Tarkemmat osallistumistiedot kesäinfoon lähetämme myöhemmin sähköpostilla ja ne löytyvät myös ilmoitustauluilta.

Vesivessat päätettiin avata heti, kun tarvittavat valmistelut on saatu tehtyä. Vessat suursiivotaan ennen käyttöön ottoa. Yhdistys hankkii desinfioivan pesuaineen, kertakäyttöisiä siivousliinoja ja käsisaippuan. Kävijöitä pyydetään ottamaan mukaan vessareissulle omat käsipyyhkeet ja saippuat ja pyyhkimään pinnat heti käytön jälkeen. Vessoihin laitettavia ohjeita tulee noudattaa, muussa tapauksessa joudumme sulkemaan vessat. Ohjeissa korostetaan, että käyminen on oman harkinnan varassa. Sairaana vessaa ei saa käyttää. Tavoitteena on, että vessat avattaisiin helatorstaiksi 21.5.2020.

Suihkujen osalta hallitus päätti seurata koronatilanteen kehittymistä ja sitä, miten vesivessojen käyttö onnistuu.

Sunnuntaina 17.5. klo 15-16 on tarjolla mullanmyyntiä (puutarhamulta, hajusieppo, huussikuivike), Fiskars-työkalujen lainausta ja yhdistyksen hakettimen käyttöä turvavälein. Tervetuloa huoltorakennukselle! Rahaa ei tarvitse ottaa mukaan, ostokset laskutetaan syyslaskun yhteydessä. Fiskarsin työkaluluettelo: https://urly.fi/1DZM

Hallituksen varsinainen kokoustiedote tulee lähiaikoina.

Hyvää kevään jatkoa!