Tiedote jaettu postilaatikoihin

23.7.2018

Postilaatikoihin on jaettu tiedote koskien pysäköinnin valvontaa, lasku 2:sta ja rottahavaintoja. Tiedotteen sisältö on myös tässä:

HSPY TIEDOTTAA

23.7.2018

 

 

PYSÄKÖINNIN VALVONTA                                                                                           


Pysäköinninvalvonta on nyt mahdollista pysäköintialueillamme pääportin luona ja Kivinokan tien varressa sekä siirtolapuutarhan sisäalueella, jossa pysäköinti on kielletty. Pääsääntöisesti valvojat tulevat kutsusta. Pysäköintiasioissa palvelee kaupunkiympäristön asiakaspalvelu.

 

Huolehdi, että autossasi on herttonomin pysäköintitunnus, jonka saat Ritva Heikkiläiseltä, p. 040 551 4021, ritva.heikkilainen@kolumbus.fi. Muut laput, viestit tms. eivät käy.

 

Vierastunnuksia ei ole; niitä pitäisi tasapuolisuuden vuoksi olla jokaiselle 182 mökkiläiselle. Tunnuksen lainaaminen on toki sallittua mm. niiltä autottomilta mökkiläisiltä, jotka eivät niitä itse tarvitse. Ruuhkaisimpina kesäviikonloppuina vieraat kannattaa ohjata lähiseudun pysäköintipaikoille tai kannustaa tulemaan julkisilla. Jos pidät juhlia viikonloppuna ja paikalle on tulossa huonosti liikkuvia henkilöitä, keskustele järjestelyistä hyvissä ajoin etukäteen (= mieluummin ennen torstaita) Kaija Kumpukallion kanssa.

 

Siirtolapuutarhamme juhlissa vilkkaina kesäviikonloppuina on mahdollista, että esiintyjät (painavat soittimet jne.) ohjataan pysäköimään huoltorakennuksen taakse, ja heille annetaan sitä varten omat tunnukset. Tästä juhlan järjestäjät sopivat joka kerta erikseen pysäköinninvalvonnan kanssa.

 

INVA-AJO


Pääportin pysäköintialueelta on kaksi inva-paikkaa. Jos sinulla on inva-tunnus, saat Ritva Heikkiläiseltä herttonomin pysäköintitunnuksen lisäksi inva-pysäköinti ja inva-ajolupatunnuksen. Jos inva-tunnuksen haltijana tarvitset kulkua viikonlopun aikana portista, ota yhteyttä Kaija Kumpukallioon, hspy.hallitus@gmail.com tai p. 040 589 7737,

 

KEHITTÄMISEHDOTUKSIA JA PARKKISTYÖRYHMÄ

 

Pysäköintiasioissa voit antaa yleistä palautetta ja kehittämisehdotuksia: hspy.hallitus@gmail.com tai huoltorakennuksen postilaatikkoon.


Pysäköinninvalvonta on kokeilu, jonka tarkoituksena on parantaa pysäköintiä. Hallitus kokoontuu 13.8.2018, ja käsittelee siihen mennessä tulleen palautteen ja kehittämisehdotukset.

 

Lisäksi siirtolapuutarhamme kotisivuilla on kohdassa Jäsensivut (kirjautuminen sähköpostiosoitteella, jonka olet antanut jäsenrekisteriin) -> Hankkeet alkua pysäköinnin parantamiseen liittyvästä isommasta valmistelutyöstä. Voit jättää myös sinne ideoitasi. Ja jos sinulla on mahdollisuus tulla mukaan parkkistyöryhmään valmistelemaan asiaa, ota yhteyttä Matti Heinoon: mattiheino9@gmail.com, p. 044 9867600.

 

 

YHDISTYKSEN KAKKOSLASKU ON POSTITETTU, ERÄPÄIVÄ 31.7.2018


Vuodessa tulee kolme jäsenlaskua. Ensimmäisessä laskussa (maaliskuu) laskutetaan 2/3 palstavuokrasta, toisessa laskussa (heinä-elokuu) 1/3 palstavuokrasta sekä muut maksut sähkönkulutusta lukuun ottamatta ja kolmannessa laskussa (syys-lokakuu) laskutetaan sähkönkulutus ja mahdolliset multa- ja soraostot.

Jäsenlasku on mahdollista saada postitse, sähköpostiin tai e-laskuna.

Sähköpostilaskun halutessasi: ota yhteyttä Lari Rajantiehen (lari.rajantie@gmail.com
p. 050 373 8609). Lasku tulee sähköpostiviestillä Liaison Europe nimiseltä lähettäjältä otsikolla 'Herttoniemen siirtolapuutarhayhdistys ry on lähettänyt sinulle laskun'.

E-laskun halutessasi: Hae verkkopankistasi e-laskuttaja nimellä Herttoniemen Siirtolapuutarhayhdistys ry ja tilaa e-lasku laittaen yksilöintitiedoksi asiakasnumerosi, joka on 1000 + mökkisi numero (eli esim. 1172).

Mikäli et ole tilannut sähköposti- tai verkkolaskua, lasku tulee erillisenä postina yhdistyksen tiedossa olevaan kotiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on kysyttävää laskusta tai esimerkiksi tarvitset maksuaika tai haluat maksaa sen erissä, ystävällisesti ota yhteyttä ennen laskun eräpäivää Tuija Jakoseen (puh. 045 632 8502, eml tuija.jakonen@elisanet.fi).


 

 

ROTTIA!?                                                                                              

 

Alueellamme on nähty rottia.

 

Ohje: käy palstasi läpi ja etsi mahdolliset olinpaikat tai pesät. Tarkista biojätekompostori, että se on ehjä! Talousjätettä ei saa kompostoida puutarhajätekompostorissa.

 

Ruokintakielto: Lintuja eikä muitakaan eläimiä saa ruokkia.

 

Jos havaitset rottia, ilmoita siitä tekstiviestillä: huoltopuhelin 044 240 6197, sähköpostilla: hspy.hallitus@gmail.com tai huoltorakennuksen postilaatikkoon. Yhdistys tilaa torjuntafirman hoitamaan ongelmaa, jos sille on osoittaa selvät rottien olinpaikat.

 

Samalla voit tutkia mahdolliset kanien olin- tai pesäpaikat. Kaupunki edellyttää siirtolapuutarhoissa rakennusten kaniverkotusta.

 

 

Hyvää hellekesän jatkoa toivottaen

HSPY