Yhdistyksen lasku nro 1 / 2019 on lähtenyt

15.3.2019

Yhdistyksen vuoden ensimmäinen lasku on lähetetty, se tulee joko postitse erillisenä kirjeenä tai pyyntösi mukaisesti sähköpostitse tai e-laskuna. Lasku sisältää 2/3 palstavuokrasta ja sen eräpäivä on 29.3.2019. Lisätietoja: https://www.herttoniemenspy.fi/yhdistys/maksut/.

Vuodessa tulee kolme jäsenlaskua. Ensimmäisessä laskussa (maaliskuu) laskutetaan 2/3 palstavuokrasta, toisessa laskussa (heinä-elokuu) 1/3 palstavuokrasta sekä muut maksut sähkönkulutusta lukuunottamatta ja kolmannessa laskussa (syys-lokakuu) laskutetaan sähkönkulutus ja mahdolliset multa- ja soraostot, vapaaehtoinen talkoomaksu, rakentamisen maksut sekä uusien jäsenten liittymismaksu.

Jäsenlasku on mahdollista saada postitse, sähköpostiin tai e-laskuna.

Sähköpostilaskun halutessasi: ota yhteyttä Lari Rajantiehen (lari.rajantie@gmail.com
p. 050 373 8609). Lasku tulee sähköpostiviestillä Liaison Europe nimiseltä lähettäjältä otsikolla 'Herttoniemen siirtolapuutarhayhdistys ry on lähettänyt sinulle laskun'.

E-laskun halutessasi: Hae verkkopankistasi e-laskuttaja nimellä Herttoniemen Siirtolapuutarhayhdistys ry ja tilaa e-lasku laittaen yksilöintitiedoksi asiakasnumerosi, joka on 1000 + mökkisi numero (eli esim. 1172).

Mikäli et ole tilannut sähköposti- tai verkkolaskua, lasku tulee erillisenä postina yhdistyksen tiedossa olevaan kotiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on kysyttävää laskusta tai esimerkiksi tarvitset maksuaika tai haluat maksaa sen erissä, ystävällisesti ota yhteyttä ennen laskun eräpäivää Tuija Jakoseen (puh. 045 632 8502, eml tuija.jakonen@elisanet.fi). 

Jos laskussasi on virheitä, ota yhteyttä Lari Rajantiehen (lari.rajantie@gmail.com, p. 050 373 8609).