Pysäköinti

Siirtolapuutarhan jäsenet saavat tarvittaessa pysäköintiluvan, joka pitää jättää näkyviin, kun pysäköi yhdistyksen parkkipaikalle. Siirtolapuutarhan sisäalueella pysäköinti on kielletty.

Pysäköintilupia, inva-pysäköintilupia ja inva-ajotapalupia saa Milla Cotterillilta, milla.cotterill@gmail.com

 

Pysäköinnin valvonta

Pysäköinninvalvonta on nyt mahdollista pysäköintialueillamme pääportin luona ja Kivinokan tien varressa sekä siirtolapuutarhan sisäalueella, jossa pysäköinti on kielletty. Pääsääntöisesti valvojat tulevat kutsusta. Pysäköintiasioissa palvelee kaupunkiympäristön asiakaspalvelu.

Vierastunnuksia ei ole; niitä pitäisi tasapuolisuuden vuoksi olla jokaiselle 182 mökkiläiselle. Tunnuksen lainaaminen on toki sallittua mm. niiltä autottomilta mökkiläisiltä, jotka eivät niitä itse tarvitse. Ruuhkaisimpina kesäviikonloppuina vieraat kannattaa ohjata lähiseudun pysäköintipaikoille tai kannustaa tulemaan julkisilla. Jos pidät juhlia viikonloppuna ja paikalle on tulossa huonosti liikkuvia henkilöitä, keskustele järjestelyistä hyvissä ajoin etukäteen (= mieluummin ennen torstaita) Kaija Kumpukallion kanssa.

Siirtolapuutarhamme juhlissa vilkkaina kesäviikonloppuina on mahdollista, että esiintyjät (painavat soittimet jne.) ohjataan pysäköimään huoltorakennuksen taakse, ja heille annetaan sitä varten omat tunnukset. Tästä juhlan järjestäjät sopivat joka kerta erikseen pysäköinninvalvonnan kanssa.

 

Vammaisen pysäköintilupa (eli inva-lupa) ja ajotapatunnus

Pääportin pysäköintialueelta on kaksi inva-paikkaa. Jos sinulla on vammaisen pysäköintilupa (inva-tunnus), saat herttonomin pysäköintitunnuksen lisäksi vammaisen pysäköintiluvan ja ajolupatunnuksen.

Jos inva-tunnuksen haltijana tarvitset kulkua viikonlopun aikana portista, ota yhteyttä Kaija Kumpukallioon, hspy.hallitus@gmail.com tai p. 040 589 7737,