Riihi

Ei tapahtumia
Marraskuu 2018
48 26 27 28 29 30

Kartta jota voi jakaa esimerkiksi juhliin tuleville vieraille. Klikkaa kuvaa nähdäksesi kartasta tarkemman version. Kartan on laatinut Pertti Rinne.

Istumakartta. Napsauta kuvaa suuremmaksi.

Yhdistys vuokraa hallussaan olevaa 144 m2 suuruista riihirakennusta jäsenilleen ja heidän perheilleen kesäkaudella. Riihelle mahtuu 60-70 henkilöä pöytien ääreen, 100 henkilöä on maksimi (jolloin kaikki penkit ovat käytössä). Tietoa riihen historiasta löytyy Historiikki-sivulta ladattavasta tiedostosta.

Varaaminen

Varauksia hoitaa Tuija Jakonen, puh. 045 6328502, e-mail tuija.jakonen@elisanet.fi. Riihen käyttökorvausten suuruus on maksut-sivulla. Vapaita vuokrausajankohtia voi tutkia Riihen varauskalenterista. Varaus laskutetaan n. 1 vko ennen vuokrauspäivää erääntyvällä laskulla, jonka jälkeen varauksen peruuntuessa maksua ei palauteta.

Riihen käyttöehdot

• Tilaa ei saa luovuttaa edelleen.
  • Riihen vuokrauksen vuorokausi alkaa klo 12 ja päättyy seuraavana päivänä klo 12.
  • Astiat ovat käytössäsi. Tuo itse kaikki muu kuten kahvit, teet, sokerit, maidot, suodatinpaperit, pöytäliinat, lautasliinat, kertakäyttöastiat, kakkupaperit, leivinpaperit, foliot, kelmut ym.
  • WC:t ovat erillisessä huoltorakennuksessa. Huom! varaa juhlien ajaksi lisää vessapaperia, yhdistys täyttää paperia vain 2 krt/vko.
  • Vuokraaja sitoutuu huolehtimaan tilan ja ympäristön sekä wc-tilojen siivouksesta. Siivousvälineet ovat riihen varastohuoneessa.
  • Vuokraaja vastaa kaikesta vahingosta ja haitasta, mikä tilan käytöstä saattaa aiheutua.
  • Vuokraaja valvoo grillin käyttöä sekä huolehtii grillin sammutuksesta.
  • Riihelle on huoltotie Kivinokan puolelta, mistä pitopalvelut ja muut tavarantoimittajat sekä taksit pääsevät tuomaan lastinsa perille asti. Pääsääntöisesti autot jätetään kuitenkin pysäköintialueelle, mutta on huomioitava, että pysäköintitilaa on erittäin vähän.
  • Äänentoistolaitteita on lainattavissa erikseen sovittaessa. Huom! Siirtolapuutarhan järjestyssääntöjen mukaan äänekäs ja häiritsevä esiintyminen ja äänentoistolaitteiden voimakastehoinen käyttö on kielletty alueella kello 23.00 – 7.00.
  • Liputus on mahdollista erikseen sovittaessa.
  • Yhdistyksen vastuulla olevat huoltopyynnöt: p. 044 240 6197

Turvallisuus

• Avaa hätäpoistumistiet (2 ovea, joiden päällä hätätiemerkki) ja sulje ne lähtiessäsi.
  • Huolehdi että hätäteiden edessä ei ole tilaisuuden aikana mitään.
  • Vie paloletku riihen nurkalle.
  • Kynttilöiden polttamista ei suositella. Jos niitä poltetaan, on niitä valvottava huolella.
  • Tupakointi riihellä ja sen välittömässä läheisyydessä on kielletty.
  • Valvo grillin käyttöä ja huolehdi sen sammutuksesta.
  • Tarkista lähtiessäsi, että keittimien sähköjohdot on irrotettu seinästä.
  • Tarkista lähtiessäsi että keittiön ovi on suljettu.
  • Varmista että kaikki ovet ovat lukossa.
  • Älä jätä mitään arvokasta säilöön riihelle.

Loppusiivous

• Pyyhi riihen kaikki pöydät ja siivoa lattia.
  • Pese astiat ja laita ne takaisin niille osoitetuille paikoille ja laske, että kaikki astiat ovat tallessa.
  • Tyhjennä jääkaappi omista ruokatarvikkeistasi. Varaa ylijäämäruoalle muoviastioita, joissa saat vietyä ne pois.
  • Laita käytetyt astiapyyhkeet yhteen kassiin.
  • Pese keittiön lattia.
  • Lajittele ja vie roskat. Sekajäte, pahvi, paperi, lasi, metalli erikseen.
  • Huolehdi myös riihen ympäristön siisteydestä.
  • Siivoa vessat käytön jälkeen ja lukitse ovet.

Mikäli riihi tai wc-tilat jätetään kokonaan tai osittain siivoamatta, perii yhdistys siivoamisesta maksun