Riihi

Yhdistys vuokraa hallussaan olevaa 144 m2 suuruista riihirakennusta jäsenilleen ja heidän perheilleen. Tietoa riihen historiasta löytyy Historiikki-sivulta ladattavasta tiedostosta.

Varaaminen

Varauksia hoitaa Tuija Jakonen, puh. 045 6328502, e-mail tuija.jakonen@elisanet.fi. Riihen käyttökorvausten suuruus on maksut-sivulla. Vapaita vuokrausajankohtia voi tutkia sivun alalaidassa olevasta Riihen varauskalenterista. Varaus laskutetaan n. 1 vko ennen vuokrauspäivää erääntyvällä laskulla, jonka jälkeen varauksen peruuntuessa maksua ei palauteta.

Riihen käyttöehdot

• Tilaa ei saa luovuttaa edelleen.
  • Riihen vuokrauksen vuorokausi alkaa klo 12 ja päättyy seuraavana päivänä klo 12.
  • Astiat ovat käytössäsi. Tuo itse kaikki muu kuten kahvit, teet, sokerit, maidot, suodatinpaperit, lautasliinat, kertakäyttöastiat, kakkupaperit, leivinpaperit, foliot, kelmut ym.
  • WC:t ovat erillisessä huoltorakennuksessa. Huom! varaa juhlien ajaksi lisää vessapaperia, yhdistys täyttää paperia vain 2 krt/vko.
  • Vuokraaja sitoutuu huolehtimaan tilan ja ympäristön sekä wc-tilojen siivouksesta. Siivousvälineet ovat riihen varastohuoneessa.
  • Vuokraaja vastaa kaikesta vahingosta ja haitasta, mikä tilan käytöstä saattaa aiheutua.
  • Vuokraaja valvoo grillin käyttöä sekä huolehtii grillin sammutuksesta.
  • Riihelle on huoltotie Kivinokan puolelta, mistä pitopalvelut ja muut tavarantoimittajat sekä taksit pääsevät tuomaan lastinsa perille asti. Pääsääntöisesti autot jätetään kuitenkin pysäköintialueelle, mutta on huomioitava, että pysäköintitilaa on erittäin vähän.
  • Äänentoistolaitteita on lainattavissa erikseen sovittaessa.
  • Liputus on mahdollista erikseen sovittaessa.

Turvallisuus

• Avaa hätäpoistumistiet (2 ovea, joiden päällä hätätiemerkki) ja sulje ne lähtiessäsi.
  • Huolehdi että hätäteiden edessä ei ole tilaisuuden aikana mitään.
  • Vie paloletku riihen nurkalle.
  • Kynttilöiden polttamista ei suositella. Jos niitä poltetaan, on niitä valvottava huolella.
  • Tupakointi riihellä ja sen välittömässä läheisyydessä on kielletty.
  • Valvo grillin käyttöä ja huolehdi sen sammutuksesta.
  • Tarkista lähtiessäsi, että keittimien sähköjohdot on irrotettu seinästä.
  • Tarkista lähtiessäsi että keittiön ovi on suljettu.
  • Varmista että kaikki ovet ovat lukossa.
  • Älä jätä mitään arvokasta säilöön riihelle.

Loppusiivous

• Pyyhi riihen kaikki pöydät ja siivoa lattia.
  • Pese astiat ja laita ne takaisin niille osoitetuille paikoille ja laske, että kaikki astiat ovat tallessa.
  • Tyhjennä jääkaappi omista ruokatarvikkeistasi. Varaa ylijäämäruoalle muoviastioita, joissa saat vietyä ne pois.
  • Laita käytetyt astiapyyhkeet yhteen kassiin.
  • Pese keittiön lattia.
  • Lajittele ja vie roskat. Sekajäte, pahvi, paperi, lasi, metalli erikseen.
  • Huolehdi myös riihen ympäristön siisteydestä.
  • Siivoa vessat käytön jälkeen ja lukitse ovet.

Mikäli riihi tai wc-tilat jätetään kokonaan tai osittain siivoamatta, perii yhdistys siivoamisesta maksun.