Talkoolohkot

Klikkaa kuvaa nähdäksesi kartasta tarkemman version.

Tapahtumien järjestäminen ja yhteisistä alueista huolehtiminen on mukavaa puuhaa, kun sitä tehdään porukalla. Samalla opitaan tuntemaan naapureita paremmin ja kesäkauden yhteiselo sujuu mutkattomasti.

Jokainen meistä pystyy tekemään jotakin yhteisten asioiden eteen. Jututa rohkeasti oman talkoolohkosi yhteyshenkilöä ja kerro, mikä voisi olla sinun roolisi.

Tehtävät 2018

Lohko 1 punaiset - Elojuhla 11.8. & Lastentapahtuma loppukesälle
Lohko 2 vihreät - Sadonkorjuumarkkinoilla lounas riihellä, yhdistyksen pöytä ja kahvitus 19.8.
Lohko 3 siniset - Laulelmaillan kahvilabuffa 14.7. & Yhteislaulutilaisuuden kahvilabuffa 15.7.
Lohko 4 ruskeat - Kesäkirppiksellä yhdistyksen pöytä ja kahvitus 20.5. & Lastentapahtuma 9.6.
Lohko 5 keltaiset - Juhannusjuhla 22.6. & Yhteislaulutilaisuuden kahvilabuffa 24.6.

Tapahtumavastuut arvottiin kevättalkoissa 5.5. Ne kiertävät vuosittain lohkolta toiselle.

Tapahtuman järjestäjän avuksi on koottu muistilistaa. Se on liitteenä Tapahtumat -sivun alareunassa.

Yhteisten alueiden siisteys

Lohko 1 punaiset - Huoltorakennuksen ympäristö, riihikenttä ja Kanervapolun takanurmikko
Lohko 2 vihreät - Keinukenttä, eko-wc ja riihen ympäristö
Lohko 3 siniset - Saunalahden kulma ja vesitornin yhteiskomposti
Lohko 4 ruskeat - Pääportin seutu ja parkkipaikka
Lohko 5 keltaiset - Puuportaiden seutu, pikkuparkkipaikka ja pikkusillan ympäristö

Siisteystehtävät eivät kierrä vuosittain vaan pysyvät vakiona.

Yhteyshenkilöt 2018

Lohko 1 punaiset - Mirva Alavuotunki, 129