Taimitilaukset ja kesäkukat 2020

1.5.2020

Tilaa taimet ja kesäkukat Lemunkartanon puutarhalta ja puutarha Rosmariinilta! Koska taimitoreja ei tänä keväänä voida järjestää, on kummankin kanssa sovittu sähköinen tilausmahdollisuus. Vinkkaa myös naapurillesi.

Puutarhurit tuovat tuotteet alla mainittuina ajankohtina Riihikentälle. Ne on pakattu valmiiksi kasseihin tai laatikoihin ostajan nimellä. Muita tuotteita ei voi silloin ostaa, vaan ainoastaan ennakkoon tilatut ovat kyydissä.

Tilauksia noutaessa muistetaan turvavälit ja annetaan edelliselle asiointirauha. Tulethan ajoissa paikalle.

Autathan naapuria tarvittaessa tilauslistan ja sähköpostin kanssa.

TOIMI NÄIN

Lemunkartanon puutarhan luomutaimet: tilaukset 12.5. mennessä ja toimitus su 17.5. kello 14

Avaa alta Lemunkartanon tilauslista ja tallenna se omalle koneellesi. Kirjaa tilauksesi, laske summat ja tilauksen yhteissumma. Täytä loput tiedot ja huomaa kohta "saako tuotteen korvata toisella". Tallenna valmis tilaus omalle koneellesi. Avaa sähköposti ja lähetä tilaus sähköpostin liitteenä osoitteeseen lemunkartano@hotmail.com

Maksa tilauksesi etukäteen pankkiin, ohje on tilauslomakkeessa. Jos tämä ei ole mahdollista, voit maksaa tuotteet noutaessasi.

Puutarha Rosmariinin taimet ja kesäkukat: tilaukset 18.5. mennessä ja toimitus la 23.5. kello 10

Avaa alta Rosmariinin tilauslista ja tallenna se omalle koneellesi. Avaa alta Rosmariinin hinnastot. Kirjaa tilauksesi, laske summat ja tilauksen yhteissumma. Täytä loput tiedot ja huomaa kohta "saako tuotteen korvata toisella". Tallenna valmis tilaus omalle koneellesi. Avaa sähköposti ja lähetä tilaus sähköpostin liitteenä osoitteeseen puutarha@puutarharosmariini.fi

Maksa tuotteet noutaessasi.

 

Lisätietoa: tapahtumat.hspy@gmail.com tai Anu, palsta 71

TIedotetta täydennetty 7.5.

Liitteet