Jätehuolto

Puutarhan jätealue on kaikkien mökkiläisten käytettävissä. Alueelle ei saa jättää mitään jäteastioihin sopimatonta, esim. huonekaluja tai rikkinäisiä kodinkoneita. Kierrätyspäivä järjestetään keväisin ja siitä ilmoitetaan jäsenille erikseen.

Kotitalousjäte

Jätealueella on keräysastiat:

• Sekajätteelle
  • Pahville
  • Paperille
  • Muoville
  • Lasille
  • Metallille
Keräysastiat jätteen lajitteluun.
Alueen keräysastiat.

Puutarhajäte

Jätealueelle voi tuoda puuvartisia risuja. Orapihlaja tulee omaan kasaansa tai jätelavalle jätealueen oikealle puolelle ja muut risut jätealueen vasemmalle puolelle. Pehmeät puutarhajätteet tulee käsitella omalla palstalla!

Jos omenoita tulee paljon ja/tai muumiotautia esiintyy runsaasti, yhdistys saattaa hankkia syksyisin myös omenalavan jätealueelle.

Risualue, jolle jäsenet saavat viedä puiden ja pensaiden oksia.
Risualue.

Jätelavat

Jätelavat tulevat siirtolapuutarhan alueelle yleensä toukokuussa yhden päivän ajaksi. Jätelavoille voi tuoda silloin sekajätettä, puuta ja metallia.