Hyvää uutta vuotta ja ajankohtaista infoa herttonomeille

31.12.2020

Kulunut vuosi on ollut erikoinen ja vaatinut meiltä paljon. Toisaalta kesäkausi sujui puutarhallamme varsin hyvin ja saimme nauttia hienosta kesästä. Kiitokset teille kaikille, jotka olitte apuna ja tukena monissa yhdistyksen yhteisissä töissä ja tapahtumissa.

Syyskokous valitsi nykyisen puheenjohtajan ja hallituksen jatkamaan kaudella 2021. 

Värityötä varten päätettiin hakea avustusta Museovirastolta ja Ely-keskukselta. Värityön syyskokouksessa esitetty info on tässä: https://urly.fi/1RZ6 (kopioi osoite selaimesi osoiteriville)

Syyskokouksessa keskusteltiin myös yhdistyksen rakennus- ja palstanhoito-ohjeen päivityksestä. Tarkoitus on, että siitä päätetään yhdistyksen osalta kevätkokouksessa maaliskuussa 2021. Teksti löytyy jäsensivuilta ja kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita. Niitä voi lähettää yhdistykselle: hspy.hallitus@gmail.com tai rakennustoimikunnan jäsenille. Dokumentti löytyy täältä https://www.herttoniemenspy.fi/jasensivut/vireilla-olevat-asiat/rakennusohje-2020/

Kaikki rakentaminen siirtolapuutarhapalstalla vaatii yhdistyksen kirjallisen suostumuksen. Jos suunnittelet isoa tai pientä rakentamista, ota ensin yhteyttä puheenjohtajaan puhelimella tai hspy.hallitus@gmail.com, niin saat ohjeet miten edetä. 

Kipparlahden metrosillan uusiminen alkaa liikennejärjestelyillä ja työmaan perustamisella näillä näkymin 4.1.2021. Työvaiheet pääpiirteittäin:

Työmaan perustaminen ja liikennejärjestelyt

Porapaalutuspenkkojen rakentaminen

Ponttiseinien asentaminen

Porapaalutus

Uuden sillan siirtoratojen rakentaminen

Uuden sillan teline- ja muottityöt

Kannen raudoitus- jännitys- ja betonointityöt

Muotin ja telineen purku

Vanhan sillan purku ja uuden sillan siirto vanhan tilalle

Siirtoratojen purku

Työmaan siistiminen ja ennallistaminen

Urakoitsija lupasi laittaa lisätietoja, kun tarkempi aikataulu selviää. Työn pitäisi olla valmis lokakuussa 2021.

Itäbaanankin rakentamista on jo valmisteltu alueellamme erilaisin mittauksin, ja sen suunnittelija on valittu. Suunnittelutyö alkaa vuoden 2021 alussa. Siitä tulee olemaan lisätietoja täällä: https://kartta.hel.fi/?link=9k6AQG (klikkaa punaruskeaa aluerajausta). 

Huoltopuhelin ei ole talvella käytössä. Jos tulee sähkökatko, varaudu odottamaan ja ota yhteyttä: Kaija Kumpukallio, p. 040 589 7737 tai Ate Ruutuoksa, p. 0400 432 964

Hyvää uutta vuotta 2021 kaikille!

Hspy:n hallitus

PS. Jos haluat saada näitä jäseninfoja sähköpostiisi, ilmoita sp-osoitteesi yhdistyksen jäsenrekisteriin: hspy.hallitus@gmail.com