Taimitilaukset ja kesäkukat 2021

24.4.2021

Tänä keväänä yhdistys järjestää kolme taimi- tai kesäkukkamyyntiä, peräkkäisinä sunnuntaina toukokuussa. Tilaa ennakkoon ja nouda, tai osta paikan päältä.

Lemunkartanon puutarhan luomutaimien ennakkotilaukset viimeistään 11.5. Lomake on alla liitetiedostona. Nouto sekä pieni myynti Riihikentällä sunnuntaina 16.5. kello 10-12.

Puutarha Rosmariinin taimien ja kesäkukkien ennakkotilaukset viimeistään 18.5. Hinnasto ja tilauslomake ovat alla liitetiedostoina. Nouto sekä pieni myynti Riihikentällä sunnuntaina 23.5. kello 11-12.

Kaivokukka Triplan ja Kampin Johanna myy kesäkukkia Riihikentällä sunnuntaina 30.5. kello 10-15 tai niin kauan kuin kukkia riittää. Valikoimasta Facebookissa: linkki

MYYNNISSÄ OSA VALIKOIMASTA

Lemunkartanon ja Rosmariinin myynnissä on sen verran tuotteita kuin autoon mahtuu tilausten lisäksi. Erikoisemmat tuotteet ja suuremmat määrät kannattaa tilata ennakkoon.

Ennakkotilaukset pakataan kasseihin tai laatikoihin, tilaajan nimellä. Tarkistathan samantien, että kaikki tuotteet ovat mukana.

Maksaa voi käteisellä tai kortilla. Lemunkartanon ennakkotilaukset voi maksaa myös pankkiin, ohje on lomakkeessa.

Muistetaan turvavälit ja annetaan edelliselle asiointirauha.

ENNAKKOTILAUKSET - TOIMI NÄIN

Avaa alta hinnasto ja tilauslista, tallenna omalle koneellesi. Kirjaa tilauksesi, laske summat ja tilauksen yhteissumma. Täytä muut tiedot ja huomaa kohta "Jos tuote on loppu, voiko vaihtaa toiseen vastaavaan?".

Tallenna valmis tilaus omalle koneellesi.

Avaa sähköposti ja lähetä tilaus sähköpostin liitteenä, lomakkeessa olevaan osoitteeseen, viimeistään 5 päivää ennen noutopäivää.

Autathan naapuria tarvittaessa tilauslistan ja sähköpostin kanssa.

Lisätietoa: hspy.tapahtumat@gmail.com tai Anu, palsta 71

Rosmariinin tiedot ja lomakkeet päivitetty 4.5. Käytä mieluummin pdf-tiedostoa, jos se avautuu sinulla. Word toimii epävarmasti.

Liitteet